Medisch team | Acupunctuur in Rotterdam |

Minghui Lin
Chinese Dokter (1986-2001), Acupunctuur Specialist
Assistent Professor van Peking Union Medical University (1997-2001).

Studeerde in 1986 af aan de Faculteit voor Acupunctuur en Moxibustion van de Guangzhou Universiteit voor Chinese Geneeskunde, in China. Eerst werkte hij in het China-Japan Friendship Hospital van het Chinese Ministerie voor Volksgezondheid in Beijing. Daarna was hij verbonden aan het Peking Union Medical University Teaching Hospital en werd specialist in de Chinese Acupunctuur en moderne westerse geneeswijzen. Van 1997 tot 2001 was hij directeur van de Afdeling Acupunctuur en Tuina van het Peking Union Medical University Teaching Hospital. In de periode 1986 - 2001 heeft Prof. Lin op uitnodiging gewerkt en lezingen en cursussen gegeven in Nederland, Cyprus, Denemarken, voormalig Joego-Slavie, Frankrijk, Duitsland, Engeland, Noorwegen en de VS. In China en de VS zijn 9 verschillende medische artikelen van zijn hand gepubliceerd. Hij werkt sinds oktober 2001 in Nederland en heeft in Rotterdam zijn Shen Qi Chinese Medical Centre geopend.


K.N.Tan-Lim
volgde haar opleiding tot arts aan de Rijks-universiteit te Leiden waar zij in 1968 afstudeerde. Daarna specialiseerde zij zich in de dermatologie bij Prof. van Dijk aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Hierna werkte zij 25 jaar als vrij gevestigd huidarts. Op latere leeftijd begon zij aan de acupunctuurstudie en koos voor de richting van de Traditionele Chinese Geneeskunde; in 1998 werd zij ingeschreven in het register van de NAAV (Nederlandse Artsen Acupunctuur Vereniging). In het kader van deze opleidingen ging ze diverse malen naar China en werkte in 1999 een halfjaar, in het Peking Union Medical University Teaching Hospital of China een modern ziekenhuis in Beijing.Ook na voltooiing van deze opleiding gaat zij nagenoeg elk jaar naar China voor het volgen van na-en bij scholingen.


Mw. Q. Du
Acupuncturist
China-Japan Friendship Hospital, Beijing China, sinds 1994Dhr. E.A. van der Sterre Algemeen medewerker
afgestudeerd aan de Erasumus Universiteit (Rotterdam) en de Vrije Universiteit (Amsterdam)Mw. S.C.J. Beeker medewerker
Leiden Universiteit, heeft gestudeerd aan de Beijing Language and Culture University (China)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Copyright Shen Qi all rights reserved